MAGELLAN TURISM

Adresa: Bd Magheru nr 10 ( hotel Ambasador ), sector 1
Nr. Reg. Com.: J4014018/2014
CUI: RO33864860

Licenta de turism: 788 / 24.04.2019
Polita de asigurare: IF-i 3501 - valabila pana la 14.09.2023
Tel.: 0213173534
Tel. mobil: 0723356439
E-mail: office@magellan-turism.ro

Magellan Turism

CINE SUNTEM 

Magellan Trips este o agentie de turism touroperatoare, care de –a lungul anilor a cautat sa se dezvolte permanent si sa ofere turistilor sai cele mai bune servicii turistice conform dorintelor acestora.

Directorul Agentiei Magellan Turism este unul dintre cei mai experimentati ghizi din Romania ( si-a inceput activitatea in 1975 la ONT Carpati ) specializat in crearea de circuite in toata lumea. Impreuna cu echipa, acesta isi propune sa ofere turistilor sai, servicii de calitate. Asa cum afirma sloganul, agentia Magellan Turism este “ Secretul Vacantelor Tale “ si isi propune ca fiecare vacanta oferita turistilor sa fie o experienta de neuitat.  

CE FACEM

Pe langa ofertele proprii, agentia comercializeaza si produsele celor mai mari touroperatori existenti pe piata din Romania.

De asemenea, Magellan Turism pune la dispozitia clientilor sai urmatoarele servicii:

Cazari
Bilete de avion
Sejururi
Circuite
Excursii pentru turistii straini in Romania
Organizarea de congrese, conferinte
Asigurari medicale

CUM FACEM

Am investit în tehnologie, pentru a vă putea oferi soluții moderne de travel online, pentru a va informa despre sau pentru a cumpăra (online cu cardul) ofertele Early Booking, Last Minute sau servicii de Zboruri, Cazare și City Break, oricând doriți, în timp real.

Însă, dincolo de tehnologia modernă, considerăm că personalul nostru aduce un aport fantastic oricărui călător, consultându-vă și oferindu-vă cele mai bune soluții și alternative, în funcție de experiențele anterioare și informațiile agenției din anul curent, sau anii trecuți.

Licenta Turism
Polita Asigurare