Circuit Coasta Licia

Toate Locatiile
de la
EUR 498 00 EUR
2 adulti
Ziua 1
Sosire in Antalya
Zbor spre Antalya. Veti fi intampinati la sosire de catre ghidul dumneavoastra, care va va conduce la hotel, unde veti avea parte de o primire calduroasa si de bauturi racoritoare. Veti innopta in zona Antalya.

Ziua 2
Myra- Biserica Sf. Nicolae
Mic-dejun. Aceasta excursie va va purta de-a lungul drumului de coasta care ofera vederi splendide asupra marii, asupra padurilor de pin si asupra varfurilor stancoase ale muntilor Taurus. In scurt timp, veti ajunge in Myra, unde veti vizita fascinantele morminte de piatra care fac parte din cele mai deosebite atractii ale Turciei. Mormintele si sarcofagele dateaza din secolul IV i.Hr. In Myra veti vizita, de asemenea, si biserica Sfantul Nicolae, unde a fost ingropat Sfantul Nicolae. Aveti posibilitatea de a participa la excursia optionala Croaziera Orasul Scufundat. Veti innopta in zona Mugla.

Ziua 3
Licia (se achita la fata locului)
Mic-dejun. Optional, puteti participa la o croaziera ce o sa va poarte prin decorul de stuf din Dalyan. La capatul lagunei, se afla plaja Iztuzu numita si Plaja Testoaselor, accesibila numai pe mare. Aici ne vom opri, vom inota, dupa care ne vom intoarce pe coasta, de unde vom continua calatoria cu autocarul pana in zona Kusadasi/Izmir, unde veti petrece urmatoarele doua nopti.

Ziua 4
Efes (Ephesus)
Mic-dejun. Astazi veti vizita Efes, unul dintre cele mai mari situri arheologice din lume. Starea de conservare a cetatii este exceptionala. Antichitatea asteapta sa fie explorata de dumneavoastra: Agora (piata publica), templul Domitian, Nimphaeum (sanctuar construit in cinstea nimfelor acvatice), izvoarele termale, imensul Teatru (cu o capacitate de 25.000 de locuri, care se numara printre cele mai mari teatre ale Asiei Mici), aleea din marmura Arkadia si biblioteca lui Celsus.

Ziua 5
Pamukkale. Hierapolis
Mic-dejun. Excursie prin minunata vale cu meandre spre Pamukkale. Terasele albe ca zpada vizibile in departare din travertin au luat nastere din depozitele apei termale care curge spre aval. Acest spectacol fascinant al naturii a dus la atribuirea unui efect curativ acestui izvor, inca din Antichitate. Dupa vizita la Pamukkale se pleaca la ruinele magnificului oras Hieropolis, care a inflorit in perioada Imperiului Roman si care se intind deasupra teraselor de travertin. Aici sunt temeliile Templului lui Apollo din secolul II d.Hr. in apropiere se afla impuntorul si somptuosul Teatru Roman cu cele 50 de trepte de travertin. Apoi veti avea posibilitatea de a face o baie termala la hotelul dumneavoastra. Veti innopta in Pamukkale.

Ziua 6
Zbor cu balonul cu aer cald (optional, se achita la fata locului) Antalya
Plimbarea cu balonul cu aer cald la Pamukkale este o modalitate excelenta de a explora Pamukkale si zonele inconjuratoare. Veti admira privelisti uluitoare, in lumina rasaritului de soare, in timp ce zburati calm peste terasele de travertin de un alb pur, la bordul balonului cu aer cald. Dupa micul dejun, veti calatori de-a lungul peisajului pitoresc si minunat al Muntilor Taurus catre Antalya. Pe drum veti vizita un atelier de tesut covoare, unde veti cunoaste intregul proces de productie al covoarelor (de la productia materiei prime; matase, bumbac si lana pana la produsul innodat finit). Cazare 2 nopti in regiunea Antalya.

Ziua 7
Antalya cascada Karpuzkaldiran
Mic-dejun. Astazi veti vizita Antalya, unul dintre cele mai frumoase orase de pe Riviera Turceasca. Protejat de peisajul montan magnific al muntilor Taurus, prospera aici o vegetatie bogata. Printre altele, veti vedea simbolul orasului, Yivli Minaret, minaretul canelat. Pe Kalekapisi, poarta cetatii, se afla turnul cu ceas pe un turn vechi al fortificatiei. In timpul plimbarii in jurul orasului vi se ofera sansa de a face cumparaturi, in special bijuterii si articole din piele. Sfarsitul este incununat de vizita noastra la cascada Karpuzkaldiran

Ziua 8
Intoarcerea in Bucuresti
Mic-dejun. Autocarul va va conduce la aeroport, in functie de orarul de zbor. Numar minim de participanti 20 persoane. Programul circuitului poate suferi modificari in functie de ora de plecare, de evenimentele locale sau de orice alte circumstante externe.


Acte necesare:
Pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii

Servicii incluse:
Zbor dus-intors Bucuresti-Antalya cu bagaj de cala si de mana
Taxe de aeroport si combustibil la pret curent: 110 euro/pers
Transfer aeroport-hotel-aeroport
Ghid vorbitor de limba romana
Cazare 7 nopti la hoteluri de 4* si 5*:
- 1 noapte regiunea Antalya;
- 1 noapte zona Mugla;
- 2 nopti zona Kusadasi/Izmir;
- 1 noapte Pamukkale;
- 2 nopti regiunea Antalya.
Mic dejun;
Transportul la obiectivele turistice mentionate in program;

Servicii neincluse:

Pachet cina 7 seri si bilete de intrare cu ghid la excursiile mentionate in program: 137 euro/pers. (optional). Bauturile nu sunt incluse in cadrul pachetului de cina.
Asigurare medicala si storno pandemie 1-69 ani: 33 euro/pers
Asigurare medicala si storno pandemie 70-99 ani: 54 euro/persBacsisurile pentru ghizi locali si soferi (se achita la fata locului)

Conditii de plata:
La inscriere se achita un avans minim de 25% din valoarea totala a pachetului, nerambursabil in caz de anulare
Diferenta se achita cu cel putin 45 de zile inainte de data inceperii excursiei


Circuit Coasta Licia 8 zile


vezi mai multe

Camera Dubla
Cazare 7 nopti la hoteluri de 4* si 5*
Taxe de aeroport si combustibil 110 euro/pers
Transfer aeroport-hotel-aeroport
Mic dejun
Transfer la obiectivele turistice din program
Ghid turistic vorbitor de limba romana
Transport Avion FREE BIRD Bucuresti - Antalya
Transport Avion FREE BIRD Antalya - Bucuresti

vezi mai multe

Circuite cu avionul din Bucuresti catre Circuit Coasta Licia, Toate locatiile, Turcia

Verifica tarife si disponibilitate