Hotelul Adriatiq Faraon este situat în satul pitoresc Trpanj, pe peninsula Pelješac. Cu siguranță veți fi fermecați de atmosfera plăcută și relaxantă, plajele cu pietriș alb și apa mării cristaline din golful Trpanj. Laguna Blace din Trpanj este acoperită cu nămol terapeutic, despre care se știe că este eficient în tratamentul diferitelor boli reumatice și de altă natură. Hotelul oferă camere duble și de familie cu aer condiționat.

Localizare

Această proprietate este la 1 minut pe jos față de plajă. Descoperiți Trpanj, golfulețele sale ascunse, plajele romantice şi natura neatinsă.

Localitatea se află pe peninsula Pelješac şi se bucură de o climă mediteraneană excelentă, fiind mediul perfect pentru obținerea unor vinuri de calitate superioară. Este cunoscută și pentru salina care a aprovizionat multe zone timp de secole, inclusiv faimoasa Republică Dubrovnik. Pe această frumoasă peninsulă veți fi însoțiți de maiestuosul Zid Ston, un fost zid de apărare - al treilea simbol al peninsulei Pelješac.


Facilitati Hotel

Hotelul dispune de doua piscine, bar, restaurant, parcare, centru Wellness, cafenea si seif contra cost


Facilitati Camere

Camerele sunt dotate cu AC, TV, mini bar, Wi-Fi, incalzire si balcon.• Sejururi externe, plecari 2022: 10% avans la inscriere; 20% pana la 31.05.2022 Diferenta de 70% se achita cu pana la 21 zile inainte de data calatoriei propriu-zise.

vezi mai multe

Bilet avion cursă charter, 1 bagaj la cala de maxim 20Kg si 1 bagaj la mana de maxim 7Kg/ persoana (exceptie infanti)

Taxe de aeroport – 95 €/pers.;

Transfer aeroport-hotel-aeroport;

Cazare si masa în funcție de hotelul ales;

Asistență turistică.

vezi mai multe

Asigurare medicala + storno (Covid)

Alte taxe și cheltuieli personale;

Programe opționale.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre Hotel Faraon, Dubrovnik, Croatia

Verifica tarife si disponibilitate