Olissippo Oriente

Lisabona City Portugalia
de la
EUR 1938 00 EUR
2 adulti
Charter Coasta Lisabonei - Olissippo Oriente, cu plecare din Bucuresti

Olissippo Oriente se află in zona Parque das Nações din Lisabona, la doar 300 de metri de centrul comercial Vasco da Gama si la 4 minute de mers pe jos de centrul de transport Oriente Station, care asigură conexiune cu centrul istoric al orasului. Oceanariul din Lisabona este la mai putin de 500 de metri.

Camerele hotelului Olissippo au interior modern, amenajat cu mobilier din lemn. Toate camerele sunt prevăzute cu izolare fonică, TV cu ecran plat cu canale prin satelit, minibar si birou. Există si optiunea unei suite junior spatioase, cu o zonă de relaxare confortabilă. Puteti apela la room service la un cost suplimentar.

Descobertas, restaurantul hotelului Olissippo Oriente, serveste o combinatie de specialităti traditionale portugheze si preparate din bucătăria internatională. Oaspetii se pot bucura si de o varietate de gustări si mese usoare, pe terasa umbrită a cafenelei Oriente.

Receptia hotelului Olissippo Oriente este deschisă nonstop. In plus, hotelul oferă servicii de inchiriere auto, fax si fotocopiere, precum si facilităti de spălătorie.

Cazinoul din Lisabona este la doar 3 minute de mers pe jos de hotel. Arena Altice, gazdă pentru diverse concerte si evenimente de divertisment, se află la 500 de metri. Feira Internacional de Lisboa este la 15 minute de mers pe jos de hotel. Aeroportul International din Lisabona este la doar 3 km si poate fi accesat cu metroul.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre Olissippo Oriente, Lisabona, Portugalia

Verifica tarife si disponibilitate