ONE&ONLY THE PALM

Palm Jumeirah, Jumeira Emiratele Arabe Unite

Situat pe Semiluna de Vest a Palm Jumeirah, One&Only The Palm, inspirat de arhitectura palatelor maure ale Andaluziei, oferă cazare de lux pe plaja peninsulei Palm Jumeirah. Beneficiind de o locație pe malul mării, oaspeții se pot bucura de o plajă privată și vedere panoramică. Hotelul oferă preparate culinare gătite de bucătarul-șef Yannick Alléno, premiat cu stea Michelin.

One&Only The Palm Dubai oferă camere spațioase, suite și vile, amplasate in clădirea Manor House sau in vilele private de pe plajă. Camerele și suitele oferă vedere la piscina principală și la terasele cu palmieri. Vilele de la plajă asigură acces direct la plajă și servicii personalizate.

Opțiunile culinare includ Zest, un restaurant de fuziune cu preparate din Orientul Mijlociu, occidentale și din Asia, Stay by Yannick Alléno, un restaurant francez care oferă un meniu rafinat sezonier și The Pastry Library, unde oaspeții se pot bucura de o experiență interactivă in timp ce iși creează propriile deserturi. In imediata apropiere a portului de agrement privat al hotelului se află restaurantul specializat in fructe de mare, 101 Dining Lounge, amplasat pe apă, care este prevăzut cu o terasă cu vedere panoramică. De asemenea, in Lounge se oferă ceai de după-amiază, gustări și băuturi răcoritoare pe tot parcursul zilei. In plus, oaspeții pot lua taxiul de apă spre One & Only Royal Mirage Dubai, pentru a lua cina la oricare dintre cele 7 restaurante.

Activitățile includ golf, sporturi acvatice și excursii. Centrul spa One & Only, The Guerlain Spa este amplasat in mijlocul grădinilor in aer liber, avand o piscină proprie și 8 suite private de tratament. Acesta oferă tratamente create exclusiv pentru oaspeții One & Only The Palm. De asemenea, hotelul găzduiește salonul de manichiură Cure Studio by Bastien Gonzalez și coaforul Zouari by Alexandre Zouari. Centrul de fitness este prevăzut cu echipamente Technogym, iar oaspeții pot opta pentru antrenamente și programe personalizate cu antrenori experimentați.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre ONE&ONLY THE PALM, Dubai, Emiratele Arabe Unite

Verifica tarife si disponibilitate